Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η σωστή διαχείρισή της digital επικοινωνίας σας και πως πολλές φορές σας φαίνεται… περίπλοκη. Είναι όμως το κλειδί για να δείξετε στους πελάτες σας ποιοι είσαστε και τι κάνετε. 

Γι’ αυτό δημιουργήσαμε την υπηρεσία One-off, που λύνει το πρόβλημα και βάζει τέλος στις πάγιες δεσμεύσεις!

 

Με άλλα λόγια, σας προσφέρουμε μία εφάπαξ συνεργασία που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο επικοινωνίας, ειδικά σχεδιασμένο για εσάς, το οποίο σας επιτρέπει να συνεχίσετε μετέπειτα οι ίδιοι την  digital επικοινωνία σας με επιτυχία.

Εσείς μας εκθέτετε τις ανάγκες σας και εμείς δίνουμε τη λύση σε 3 στάδια: 

Σχεδιασμός – Υλοποίηση – Εκπαίδευση.

 

Αναλαμβάνουμε να στήσουμε την digital επικοινωνία σας (site – eshop – social media, online & offline branding), να σας δώσουμε τις σωστές κατευθύνσεις για αυτή και να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό σας ώστε να τη διαχειρίζεται σωστά και αποτελεσματικά, χωρίς πάγιες δεσμεύσεις. 

Είτε πρόκειται για την εταιρική σας επικοινωνία… είτε για την επικοινωνία ενός μεμονωμένου event που έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

  

Και φυσικά, για οτιδήποτε χρειαστείτε, οι υπηρεσίες μας παραμένουν στη διάθεσή σας, για τις πιο… εκκεντρικές σας εμφανίσεις στα ψηφιακά κανάλια.

 

One-off and off you go..!
Are you ready to take off?